Ремонт у дома? Започвате нов бизнес? Складът ви се нуждае от щателна реновация? Тогава, със сигурност, съвсем скоро ще трябва да си потърсите и врати – интериорни, входни, блиндирани или пожароустойчиви!

Не се безпокойте. Тук сме, за да ви погнем. Ще го направим, като ви предложим една от най-бързоразвиващите се фирми, занимаващи се с дситрибуция и продажба на едро и дребно на врати от най-високо качество.

Запознайте се с Борман – вашият партньор за сигурност в жилището и за ефективна бизнес дейност, който няма да затръшне вратата след вас, без да ви осигури необходимия комфорт и потребителско удовлетворение.

Българката фирма Борман е базирана в София – с два централни офиса, винаги пълен с наличните модели склад и официална страница с постоянни модератори, които да запълват новопоявилите се дизайни на врати. Борман ви предлага всякакви видове врати – от А до Я.

Със своята практика да предостави най-качествените и първокласно изработени врати от ново поколение и висока технологична степен, фирма Борман е правилният избор за вас – без значение дали сте експерт в областта или обикновен човек, търсещ нови интериорни врати с оригинална концепция и всички необходими фактори за оправдаване на очакванията за сигурност и практична инвестиция.

Освен интериорни врати, ние предлагаме още и входни врати. Те са идеални за жилищните входове – блокове и къщи – а също така и за голяма част от публичните сгради, в зависимост от основното им предназначение.

Като подкатегория на входните врати сред портфолиото на Борман ще намерите и изключително здрави, надеждни и сигурни блиндирани врати. Те са с перфектна изработка, а освен това пристигат и с специална функция за изолация и то двойна – изолация на шума и изолация на топлината.

Блиндираните врати на Борман , освен това, са силно устойчиви на редица неблагоприятни атмосферни и климатични условия. Те предпазват цялостното помещение от студ, вятър, бури и влага.

Подобни специализирани врати от Борман са и пожароустойчвитие врати. За разлика от различните фирми за врати,

Борман издава оригинален сертификат за пожароустойчивост на всеки един от моделите си пожароустойчиви врати. Сертификатът се издава в Норвегия, където е базирана и Междунарорната организация за устойчивост на огън.

Можете да бъдете напълно сигурни и спокойни за живота и здравето си, защото според гаранционния сертификат на пожароустойчивите врати от Борман те издържат на огън от 1 до 2 часа.

Повечето от моделите врати, предлагани в централните офиси и на официалната страница на Борман , са директно внесени от водещи производители в областта.

Най-голяма част продуктите е с висококачествен немски произход. Останалите модели са китайски, словашки, чешки и турски (блиндираните врати са само от съседката ни Турция).

Която и врата да си изберете от каталога на Борман , тя е винаги налична в склада, което прави и заявката ви максимално бърза за осъществяване.

Повечето от вратите се доставят в рамките на не повече от 10 дена, като пожароустойчивите врати ще са при вас след около 2 дена. Към своята поръчка, можете съвсем спокойно да заявите и монтаж.

Той се предлага също – както и продуктите на Борман – срещу ниски и достъпни цени. Борман предоставя на своите клиенти и друга опция – да направи заявка за поръчкови врати.

Нашите служители са бързи, коректни и оптимални в своята работа. Най-дългият срок, който даваме за изработка на вашата поръчана врата – без значение дали е стандартна интериорна или специализирана пожароустойчива, например – е месец и половина.

Смело отключете въображението си и ни дайте своята лична идея за дизайн на врата! Ние с радост ще ви я изработим, доставим, а по желание дори ще ви я монтираме. Няма нужда да се чудите как и кога да поставите вратата си, просто добавете към поръчката и услугата монтаж!

Освен богатото разнообразие от врати, Борман може да се похвали и с тяхното безупречно качество. Всъщност, това е и основната черта, по която ние се различаваме от различните фирми за врати в София.

За нас компромисът с качеството никога не трябва да е оправдан дори с най-ниската цена. Ние предлагаме единствено и само първокласно изработени врати. Нещо повече – цените ни съвсем не са високи, особено със сравнение с различните фирми за врати в София и страната.

Убедете се сами в това! Влезте в официалната ни страница. Разгледайте обширния ни каталог с врати от А до Я и намерете, от което имате нужда. При нужда от повече информация или от професионален съвет, нашите експертни консултанти са винаги готови да ви помогнат. Свържете се с тях чрез посочената в уеб страницата онлайн форма, на имейл или като директно ни посетите в някой от двата ни централни офиса в София.

Забравете за бързо развалящите се и разпадащи се врати! Не ставайте жертви на студ или крадци поради нискокачествени външни врати! Направете интериора си по-красив и атрактивен от всякога!

Осъществете всичко това с вратите на Борман . Ние знаем от какво се нуждае клиентът ни и затова му го предоставяме не просто на добра цена, но и с перфектно отношение. Вашето потребителско удовлетворение е нашата мотивация да продължаваме напред, да се развиваме. Защото ние знаем, че веднъж затворена врата на доверието, никога не се отваря отново!

Борман – вратите от А до Я от първо качество, с доказано оригинален произход и с гарантирано перфектна изработка, която да промени мнението ви за сигурността, изолацията и красивия интериор като основна черта на идеалното жилище или работно място!