Световната криза ни принуди да живеем в по-тежки условия през последните няколко години. Много от мениджърите търсят начини да съкратят разходите си, защото това положение причини много сериозни вреди на всеки бизнес. Част от това съкращаване е предоставянето на административната дейност на външна фирма. Добре е счетоводството да се остави на професионалистите, които са опитни и могат да намалят разходите, без на нарушат начина на работи и без да влияят на развитието и ритъма на бизнеса.

paketni-uslugi-biznesПо този начин могат да се освободят много средства, които да се използват за по-наложителни неща. Всеки, който иска да има стабилен бизнес или смята да рискува, за да осъществи своята бизнес идея и да има силен и бърз старт, трябва да разполага с допълнителни финанси. Ние, от фирма Норн Консулт, създадохме схема за счетоводно обслужване, която е изключително гъвкава и започва от началото на бизнес идеята. Схемата включва:

  • Регистрация на фирма. Специалистите ни ще отговорят на всички ваши въпроси, ще изготвят необходимите документи и ще извършат дейностите по регистрацията на вашата фирма.
  • Счетоводство. Трябва да се знаят всички новости относно счетоводното законодателство. Ако се възползвате от нашите услуги, ще бъдете спокойни и сигурни, защото ние сме наясно с нововъведенията и знаем какво да направим, за да бъде успешна вашата фирма и бизнеса ви да върви добре.
  • Данъчна защита. Ако ни се доверите, данъчното ви досие ще е изрядно по всяко време. Ако имате проблем или въпрос, ние ще ви помогнем да го разрешите.
  • Създаване на лице на фирмата. Ще изготвим лого за вашата фирма, ще ви направим уеб сайт и още много други неща. Така ще имате повече клиенти и ще се отличавате с уникален стил и уникални продукти пред конкурентите ви.
  • Ако имате проблем, ще ви свържем с утвърдили се имена в търговското право. Ще получите необходимата консултация и съдействие при евентуален спор, който изисква съдебно разрешаване.
  • Ще ви помогнем да изпълните всички изисквания около регистрацията на обекта ви. Изискват се различни лицензи и документи. Ще ви помогнем с продуктите и ще ви окажем митническо съдействие при внос и износ.
  • За нас времето на клиентите е важно, за това се стараем винаги да бъдем насреща, дори и в извънработно време. Когато е нужно, даваме съвети и наставления.

Накратко, ще обобщим казаното до момента. Ние можем да ви помогнем с нашите опит и знания, ще ви даваме съвети и ще водим счетоводството ви. Ако ни се доверите, ще получите една наистина добра услуга, независимо дали искате да се възползвате от едно наше предложение или от цялостен пакет услуги. Ние ще подходим професионално и ще ви изготвим индивидуална цена, която ще е съобразена с вашия бизнес. Целта ни е да се развивате успешно, а ние да ви помагаме в това. Сигурни сме, че заедно можем да постигнем много и да превърнем всяка идея в печеливш бизнес.